Semilla para el Cambio participarà a Acción Directa de TVE-2

Vanessa Escuer grabándose en el local de Benarés

Semilla para el Cambio es troba en ple rodatge pel programa de televisió Acción Directa que emet tots els dilluns La 2.

Acción Directa és un programa que narra en primera persona la tasca de cooperants i voluntaris des del terreny. Sota la premissa Do It Yourself, el programa apropa el compromís diari d’organitzacions que dediquen la seva activitat a la cooperació internacional.

Durant aquest mes de setembre, una càmera acompanyarà en el seu dia a dia a l’equip de Semilla en el punt de partida dels seus nous projectes i en el l’evolució de les seves activitats a Varanasi. Vanessa Escuer, periodista voluntària en el terreny, serà la veu narradora de la sèrie de capítols que el programa dedicarà a la ONG. A través del seu testimoni i de les declaracions d’altres col·laboradors es difondrà el treball que duu a terme Semilla a la India.

La selecció de nous nens per a la seva escolarització, així com l’assistència mèdica i el nou programa nutricional seran algunes de les activitats més destacables mostrades al programa. Els espectadors podran seguir de primera mà la dinàmica de feina de Semilla a Varanasi i conèixer més d’aprop els projectes i a les famílies beneficiàries.

L’emissió dels programes dedicats a Semilla estan programats pels propers mesos de febrer o abril de 2011.